söndag 14 juni 2009

Klänning och träd!

Hej alla glada goa vänner!
Min dotter och min mamma och jag tog en tur till Eskilstuna innan skolavslutningen för att dottern skulle köpa ny klänning..hon provade och provade och vipps så hittade jag en klänning och provade oj..den var perfekt så den fick följa med hem (kan ni tänka er det blev en grå..bra att blanda upp med alla vita)
och dottern hittade en super söt kort vit figursydd klänning så den fick det bli och hon blev nöjd.
Här är en bild på mitt underbara olivträd..hoppas det trivs och växer bra..
ska man plantera om olivträden eller ska man låta den få vara kvar i sin kruka som den hade när jag köpte den?? Är det någon som är duktig och vet så skriv och tala om hur jag ska göra.
Här regnar det för fullt..så det blir att sätta sig i uterummet med en bra tidning och mysa med några tända ljus och en kopp te..låter ok va...
Hade gott alla mysiga vänner där ute ..var rädd om varandra!
Kramar Maria.

5 kommentarer:

På Nannys trapp sa...

Heeej goaaa vännen hur är det???sista dagen idag nu är Anna hemma igen svart som bara den och hur är det här jo det är ngn som har skruvat upp en vattenkran såå det bara vräker ner ute fattar inte ska det vara så här??? har fikat hos mor och relaxat lite det är så fint hos henne hoppas vi kan ses snart kramar A-M..

lottens vita och gröna sa...

hillo där, så söt klänning!
olivträd vill ha citrusjord om du ska plantera om den, lyft och kika om det är massor av rötter och lite jord, då är det tajm, kosta på dig citrusjord, det älskar olivträd och nu vill de gärna stå ut, ända till sen höst!lycka till!

varmkram lotten

Annas Vita Hjärtan sa...

Hej gumman!

Har haft det toppen, tack!

Hoppas ni också haft det bra! Jaha när ska vi träffas. Tiden bara rinner iväg, snart är det semester för er. Själv jobbar jag ju resten av sommaren. 2 veckor får man när man har eget företag...hihi men 2 skööööna veckor var det.

Hoppas vi kan ses snart. Bara ta en liten utflykt eller en fika!

Massor med kramar Anna

Unknown sa...

En stor midsommar kram till Dig vännen!

Hoppas att allting är bra med dig och familjen.

Min Pigge hälsar
Kramisar Jeanette

Millas hem sa...

Hej!

Har köpt flera olivträd nu och får alltid rekommendationer om citrus jord, att det är det som gäller, precis som Lotten också skrev!

Rar klänning också!

Lycka till med ditt olivträd!

Kramis Camilla